Monday, October 14, 2013

hepi besday kak yang

  • Besday Kak Yang 01 Oktober...buat kenduri kecil-kecilan 4 hari lepas tu. Just jemput adik-bradik dan jiran terdekat ja...Alhamdulillah Kak Yang dah genap 3 tahun dan semakin sihat. Banyak perkembangan positif sekarang ni.  Moga Kak Yang akan terus sihat ye sayang...sayang kamu ketat-ketat nak








Saturday, October 5, 2013

World's CP Day

02 Oktober 2013

World Cerebral Palsy's Day

Hari ni merupakan sambutan Hari Cerebral Palsy Sedunia.  Persiapan ibu agak lambat memandangkan agak sibuk sejak baru memulakan tugas minggu lalu.  Masih belum dapat menyesuaikan diri selepas 10 bln bercuti.

Tapi ibu dan ayah sempat juga menyiapkan kira2 60 pasang 'green ribbon' malam sebelumnya.  Bertungkus lumus sampai kol 2 pagi.  It's just a simple contribution for us to spread the CP awareness.  Kami mulakan dgn famili dan juga rakan sekerja. Alhamdulillah...ramai yg menyatakan sokongan kepada Angel Isya dan juga CP.  Sangat terharu bila 'green ribbon' habis diedarkan...sehingga ada yg merajuk sebab x dapat.  Nampaknya next year kena prepare awal ni...

 Grup Super Angels juga ada menyediakan pertandingan foto keluarga berwarna hijau sempena sambutan ini.  Isya pun menang jugak heheheh...

Jom layan pic suma yg menyokong Angel isya

               
         We love u so much our CP angel

Angel with Atok


                       
   from mama, papa, bg dib and kak cik
   
From jabatan Farmasi 

Farmasi & Pej Pengarah

from Alor Star


from Pejabat Pengarah


Para pemenang pertandingan foto hijau Super Angels