Sunday, August 4, 2013

eksiden!!!!

Macm nilah rupa keta Super Ayah selepas kena langgar dgn moto.  Baru ja abih shoping kat Giant petang kemarin.  Kuar dari parking, tetiba nampak mat motor ni memecut laju ja kuar parking. Dah la masuk salah jalan, suka hati ja pecut sambil muka tengok belakang.  Super Ayah yg nampak moto ni dari jauh membunyikan hon dan stopkan keta.  Mat motor yg dah gelabah tu terus laju menghentam sisi keta.  Terkejut ibu. Nasib baik time tu memang tengah peluk Angel...klau tk, mau terkejut dia....

sedih tengok keadaan keta..dah la nak beraya dah.  Harap budak moto tu akan bayar gantirugi macam yg dibincangkan.  Apapun tiap yg berlaku ada hikmahnya...syukur tiada yg cedera masa ni. Duhai Super Ayah, sabar ye sayang.

No comments:

Post a Comment