Wednesday, May 16, 2012

saat itu akan tiba

33 minggu 5 hari...

aduhai x lama ja lagi dah nak menimang cahayamata ke 3...dah semakin berdebar plak rasanya...malam pun dah x boleh nak tidur bab dok imagine macam²... of coz, the 1st thing yg risau sangat- Angel Qalesya...macam mana nak tinggal Isya kat umah nanti? kalau admit wat sehari ja macam time Isya dulu ok la...tapi kalau kena admit lama??? Risau sangat bab malam Isya still breastfeeding...mau mengamuk dibuatnya nanti...dah la x pernah berpisah dengan Isya sejak dari kecik...Kakak Aina ok lagi bab dah pandai bwk diri dan selalu gak kena tinggal bab jaga Isya di wad...

skang ni dua² Princess & Angel semakin merap sangattttt...Kakak Aina asyik nak merajuk, menangis ja...pantang kena tegur, mula la wat sentimental...manja sangat...Isya x usah dicakap la, memang manja dari dulu, kini, selamanya...heehehe...

 arggh, x mau pikir banyak², mau stress jadinya...

apapun, walaupun dah nak bersalin kali ke 3, tapi dok ketaq serupa tu jugak...huuhhu...Ya Allah, permudahkanlah urusanku sekeluarga....amin

2 comments:

  1. lain anak lain pengalamannya...sbb tula bdebar2 tiap kali melaluinya... apa2pun insyaAllah anak2 ok nnt time hang deliver.... akupun cmtu gak dulu... risau sgt anak meragam mlm masa aku xda...Alhamdulillah Allah permudahkan semuanya...jgn risau ye mama...:)

    ReplyDelete
  2. syiok nya nak bleh baby lagi... aku doakan semuanya slamat :)

    ReplyDelete