Sunday, October 30, 2011

1st Hydrotheraphy Session

Hari ni 1st time buat hydrotheraphy utk angel Qalesya...thanx a lot to Mak Lang, Papa & Mama yg memberi  hadiah pool kepada Adik!!  Dan juga kepada Super Dad sebab sanggup kuar hujan2, mlm lak tu p beli pool sebab ibu dah nak merajuk hehehe...

Memang Adik suka sangat bila ibu letak dlm pool...terkodek2 ja kaki dia. Ibu risau jugak kot2 adik x mau, mana tau kot2 adik rasa gayat ka, sebab Adik mudah terkejut.  Tapi rupanya Adik enjoy & melayan perasaan sorg2 hehehhe.  Kakak kata, "ibu, adik benang.." hahahaha...nak kata berenang la tu...

Terapi ni bagus utk pergerakan otot Adik.  Ya la, bila kita swimming, kita akan gunakan keseluruhan otot pada badan kita.  Secara x langsung, akan merangsang lagi pergerakan adik.  Atok cakap, Rasulullah saw pun menggalakkan kita ajar anak utk swimming...(boleh refer post ibu yg terdahulu-Hydrotheraphy, utk maklumat mengenai terapi ni)

my new pool



 comei x saya??


 kakak dok bagi semanagt (ka tunggu nak lompat masuk ja??)


 alamak, sexy...abaikan ye

Kakak cakap "Adik hebat!!"




3 comments: