Thursday, August 18, 2011

Anak² ~ siri 6(lama x menulis)

dah lama x menulis...mcm² nsk tulis sebenarnya tapi x dak time...ni adik dgn kakak dibuai mimpi..sementara nk masak tuk berbuka, sempat la nk menulis sat kot...

perkembangan adik? setakat ni alhamdulillah...cuma dok batuk ja..kdg² mcm nak penat, risau ja...tapi adik kurang la meragam KECUALI time nak tido malam...sebelum adik btoi² tidoq lena, sure dia akan mengamuk sekuat hati...apstu sampai la tertido trus...mula² panik la...tpi lani dah biasa so ibu layan ja la...

yg menggembirakan ibu bila adik skang ni dah mula nak mengangkat badan..mcm gaya nak merangkak...cuma tangan adik ja yg x berapa kuat...so, slalu la tertomoih...tapi x pa adik, ibu percaya lama² adik akan boleh jugak...yg wat adik lambat sama bab adik malas nk exercise...x mau dok bawah lgi...asyik nak berdukung ja kejanya...so camna nak pandai ni??

 gaya adik nak merangkak

ibu pun dah belikan bumbo chair utk adik...nasib baik la auntie Mazni ada...so, dapat la adik mewarisi bumbo chair kak sofea...susah btoi nak cari krusi ni kat penang...dok search online pun susah...tapi dah ada ni, moga² adik bleh training duduk lepas ni...

No comments:

Post a Comment